ACTIVITAT D’IRIS-AEBE

2023

Octubre – novembre i desembre: Tertúlia Pedagògica Dialògica de València

Octubre – novembre: Formació Inicial de Comunitats d’Aprenentatge i Actuacions Educatives d’Èxit a la Facultat de filosofia i ciències de l’educació de la Universitat de València

27 de juny: VI Trobada Autonòmica de Comunitats d’Aprenentatge

2022

Gener – abril: II Cicle de Tertúlies Dialògiques online organitzat per Iris i altres AEBE: Actuacions Educatives d’Èxit per als nous reptes COVID-19. Contextos educatius que promouen l’aprenentatge, la convivència i la salut: relacions humanes de qualitat.

2021

27 de juliol: Tertúlia pedagògica oberta organitzada per les AEBE: “Trencant el silenci en la Pedagogia Crítica” (més informació).

Gener – abril: II Cicle de Tertúlies Dialògiques online organitzat per Iris i altres AEBE: Actuacions Educatives d’Èxit per als nous reptes COVID-19 (més informació).

2020

Setembre – desembre: I Cicle de Tertúlies Dialògiques online organitzat per Iris i altres AEBE: Actuacions Educatives d’Èxit per als nous reptes COVID-19 (més informació).

2 de juny: Jornada online organitzada per Iris i altres AEBE (Associacions per una Educació Basada en Evidències): Actuacions educatives d’èxit online (més informació).

4, 11 i 25 de maig: Espai Iris digital: cicle de tertúlies dialògiques online per a la prevenció de la violència (més informació).

25 de gener: II Espai Iris, fòrum comunitari de ciència i educació. La inclusió de l’alumnat amb diversitat funcional als centres educatius (més informació).

2019

4 de maig: I Espai Iris, fòrum comunitari de ciència i educació. Evidències científiques per a una educació transformadora. Ciencia en el Parlamento (més informació).