ESPAI_IRIS19

PROGRAMA

ESPAI IRIS 2019

Dissabte 4 de maig de 2019

Octubre Centre de Cultura Contemporània

Carrer de Sant Ferran, 12, 46001 València

IRIS-AEBE (Associació per l’Educació Basada en Evidències) es complau de presentar aquest acte que està pensat per poder debatre i dialogar sobre l’educació basada en evidències.

L’ESPAI IRIS vol ser un lloc on compartir les inquietuds i les possibilitats de millorar l’educació per a tots i per a totes des de l’aplicació i extensió de les actuacions educatives basades en evidències científiques.

Un cop acabat el temps de diàleg i debat es celebrarà l’Assemblea de l’associació, que serà oberta al públic, però només amb dret vot per a les sòcies i els socis d’IRIS-AEBE.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ GRATUÏTA: clic ací

CONTACTE: info@iris-aebe.org

The Sappho platform, dedicated to differentiate evidence and hoax about gender, has clarified that "Overcoming Second Order of Sexual Harassment is crucial to overcoming Gender-Based Violence" 👉https://bit.ly/36VVfQF @UN_Women @eurogender @GlobalGoalsUN #EUresearch #women

Las evidencias científicas sobre educación y sobre género deben estar presentes en la vida de la ciudadanía.

No te pierdas el evento online de mañana. Inscripciones: https://zoom.us/webinar/register/WN_PuMZDJ4dTOq0Cf69SWPZEQ

🔊Recordeu que tenim una cita el dimarts! Dialogarem sobre centres educatius que van continuar amb les actuacions educatives d'èxit, malgrat les dificultats del confinament!
-----
¡Recordad que tenemos una cita el martes!

Ya está aquí @cicfem un Congreso científico, valiente y revolucionario para toda la ciudadanía #CICFEM21 #CienciayFeminismo @StemTalentGirl @gencaticUV @widsvalencia 💜 https://twitter.com/cicfem/status/1326889386689122304

Aquest dimarts, TPD sobre la prevenció de l'Abús sexual infantil en temps de COVID19. Allà hi serem! https://twitter.com/AsturiasAEBE/status/1327310230879940608

PROGRAMA

ESPAI IRIS 2019

 

Sábado 4 de mayo de 2019
Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer de Sant Ferran, 12, 46001 València

 

IRIS-AEBE (Asociación para la Educación Basada en Evidencias) se complace presentar este acto que está pensado para poder debatir y dialogar sobre el educación basada en evidencias.

EL ESPACIO IRIS quiere ser un lugar donde compartir las inquietudes y las posibilidades de mejorar la educación para todos y para todas desde la aplicación y extensión de las actuaciones educativas basadas en evidencias científicas.

Una vez terminado el tiempo de diálogo y debate se celebrará la Asamblea de la asociación, que será abierta al público, pero solo con derecho voto para las socias y los socios de IRIS-AEBE.

 

MÁS INFORMACIÓN E INSCRIPCIÓN GRATUITA: clic aquí

CONTACTO: info@iris-aebe.org