Actuacions Educatives d’Èxit per als nous reptes COVID-19: Cicle de Tertúlies Dialògiques online

La reobertura de les escoles en la situació actual, marcada per la pandèmia COVID-19, posa a tota la comunitat educativa en el repte de donar continuitat a l’aprenentatge i la inclusió de tot l’alumnat i, alhora, en la necessitat de crear entorns educatius segurs quant a salut i benestar individual i social.

Per això, en este primer trimestre de curs, des de les Associacions per una Educació Basada en Evidències ADARRA (Euskadi)Associació de Professorat Odissea (Cataluña), Iris-AEBE (Valencia), Hipatia-AEBE (Cantabria) Asturias-AEBE, us convidem al Cicle de Tertúlies Dialògiques online “Actuaciones Educativas de Éxito frente a los nuevos retos COVID-19”.

Crearem un espai de reflexió i diàleg igualitari entre membres de tota la comunitat educativa que esdevindrà una oportunitat per a transformar les dificultats en possibilitats des de la solidaritat i el treball conjunt y en base a evidències científiques en temes clau en estos moments, com la reducció de riscos sanitaris per a una reobertura segura de les escoles, recomanacions en l’ús educatiu de la tecnologia digital o actuacions des dels centres educatius per a promoure relacions de suport que previnguen la violència contra la infantesa davant la possibilitat d’un nou confinament i contribuïsquen a desenvolupar entre la població adolescent factors de protecció per a unes relacions afectives-sexuales segures.

Calendari:

–  Dimarts, 15 de setembre de 2020 (18h. a 19h.): “Recomendaciones de Harvard para una vuelta segura a las escuelas”.

–  Dimarts, 13 d’octubre de 2020 (18h. a 19h.): “Efectos del uso de la tecnología en la empatía y en la capacidad de atención de los niños y niñas”.

–  Dimarts, 17 de novembre de 2020 (18h. a 19h.): “Escuelas que ‘abren puertas’ para prevenir el abuso infantil durante el confinamiento por COVID-19”. Toca ací per a accedir al text.

–  Dimarts, 15 de desembre de 2020 (18h. a 19h.): “Promover relaciones afectivo-sexuales seguras entre adolescentes en la era COVID-19”. Toca ací per a accedir al text.

Pots accedir al formulari d’inscripció mitjançant l’enllaç: https://forms.gle/3NKTib6K7AxqzWEf6

Les persones inscrites rebran els textos (original i traduït) per a llegir-los abans de cada sessió i l’enllaç per a la connexió el mateix dia de cada Tertúlia Dialògica.

Atentament,

– – –

ADARRA, Odissea, Iris-AEBE, Hipatia-AEBE y Asturias-AEBE 

Educació Basada en Evidèncias científiques d’impacte social

https://adarra.org/

http://odisseaeducacio.org/

https://tpdcantabria.wixsite.com/aebe

https://asturiasaebe.wixsite.com/asturiasaebe

INAUGURACIÓN #CICFEM24 💜
con la excelente presencia de Sylvia Martinez, Silvia Rueda, Rosa Isusi y Teresa Sordé
📆 Viernes 1 marzo 17. 30h
📍Híbrido. Presencial en ADEIT Fundación Universidad-Empresa
@UV_EG @MagisterioUV @Ingenio_CsicUpv @UniversidadVIU @InstMujeres @igualtatUV

Pero no únicamente es importante cómo son estas primeras relaciones, sino cómo son recordadas; Y cómo las recordemos jugará un papel crucial en cómo interpretaremos, elegiremos y actuaremos en las próximas relaciones.

La primera vez importa

Avuí estem els centres @roces, @serra de miramar, @velesevents del projecte d’Agrupacions Escolars del MEFP en una formació en el CREA de la @UB
Gràcies per l’acollida i el nivell científic.

Primera TPD del Cicle de Tertúlies Pedagògiques Dialògiques online que organitza IRIS AEBE
“El Amor en la Sociedad del Riesgo”
per una socialització que previnga de relacions de violència de gènere desde les escoles i instituts!
🌟❤️
Encara estàs a temps↘️
https://docs.google.com/forms/d/10IITemhyRK0mqaCCBueTUFphFIaSjVxWHGbQiscDC5o/viewform?edit_requested=true

2

Load More