ESPAI IRIS. FÒRUM COMUNITARI DE CIÈNCIA I EDUCACIÓ

#ESPAI_IRIS20

[Toca ací per a llegir el resum de la jornada, va ser espectacular!]

Dissabte 25 de gener de 2020
Seu de Comissions Obreres
Plaça Nàpols i Sicília, 5. 46001 València


Iris-AEBE (Associació per l'Educació Basada en Evidències) es complau de presentar aquest acte que està pensat per poder debatre i dialogar sobre l'educació basada en evidències, en concret, sobre la inclusió de l'alumnat amb diversitat funcional als centres educatius.

L'Espai Iris és un lloc on compartir les inquietuds i les possibilitats de millorar l'educació per a tots i per a totes des de l'aplicació i extensió de les actuacions educatives basades en evidències científiques.

Iris AEBE organitza amb molta il·lusió el segon ESPAI_IRIS, fòrum comunitari de ciència i educació, amb el títol La inclusió de l'alumnat amb diversitat funcional als centres educatius, amb la col·laboració de la federació d'ensenyament de Comissions Obreres.

Vas perdre't el I Espai Iris? No voldràs faltar al proper!

Toca ací per a inscriure't de forma gratuïta a l'esdeveniment, on tindrem el plaer de comptar amb la doctora Silvia Molina (més informació) i amb la Directora General d'Inclusió Educativa de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, Raquel Andrés, a més d'una taula d'èxperiències amb altres persones representants de centres educatius, alumnat, associacions i col·lectius de familiars que enriquiran el diàleg al voltant de la inclusió educativa.

Comencem l'any 2020 amb molta energia, obrint diàleg per a portar les evidències científiques a més persones i a més centres educatius del nostre territori. Comptem amb la teua veu també?

No pergues detall i segueix-nos en...

Resultado de imagen de facebook icon #ESPAI_IRIS20

Resultado de imagen de twitter icon #ESPAI_IRIS20cartel espai iris 25 enero

 

 

#ESPAI_IRIS19

ESPAI IRIS 2019

Dissabte 4 de maig de 2019
Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer de Sant Ferran, 12, 46001 València


Iris-AEBE (Associació per l'Educació Basada en Evidències) es complau de presentar aquest acte que està pensat per poder debatre i dialogar sobre l'educació basada en evidències.

L'Espai Iris és un lloc on compartir les inquietuds i les possibilitats de millorar l'educació per a tots i per a totes des de l'aplicació i extensió de les actuacions educatives basades en evidències científiques.

Un cop acabat el temps de diàleg i debat, se celebrà l'Assemblea de l'associació, oberta al públic, però només amb dret vot per a les sòcies i els socis d'Iris-AEBE.