V Jornades autonòmiques de Comunitats d’Aprenentatge – Comunitat Valenciana

Lloc: Universitat Politècnica de Gandia

Data: 25 de juny

Cartell i inscripció gratuïta ací

¡Ja està disponible el programa de les jornades!

El proper 25 de juny, Iris AEBE dóna suport a la Xarxa de Comunitats d’Aprenentatge del territori valencià i organitza, junt a la Xarxa Valenciana de Seminaris – A Muscles dels Gegants i amb la col.laboració de la UPV Campus Gandia, l’IES Veles e Vents i CCOO, aquesta V jornada amb la il·lusió, el compromís i l’empenta per aprofundir i compartir les Actuacions Educatives Basades en Evidències, per la millora de tot l’alumnat i de la comunitat educativa, per a millorar la societat!

Les jornades autonòmiques de Comunitats d’aprenentatge són un punt d’encontre per a totes les persones relacionades amb el món de l’educació que volen que les actuacions educatives d’èxit estiguen a l’abast de tot l’alumnat de la Comunitat Valenciana. Enguany, tindrem la ponència de Teresa Sordé (més informació) i una taula de diàleg que no us podeu perdre.

A la vesprada, com en edicions anteriors, hi haurà tallers simultanis per a conéixer experiències, aprofundir i dialogar sobre les diferents actuacions educatives d’èxit.Amb ciència i il·lusió, fem xarxa i som cada any més persones caminant juntes cap a una societat que garantisca a totes i tots el seu dret a la millor educació, basada en evidències.

Us deixem este vídeo de les darreres jornades autonòmiques. No t’ho voldràs perdre!

Ens veiem el 25 de juny a Gandia.
La teua veu compta!

En este #25N, en el marco de la lucha contra la violencia de género, recordemos que nuestras universidades no están exentas. Es crucial abordar y poner fin a la violencia de género dentro de la comunidad académica para crear campus seguros y respetuosos para todas. 💜 #MeToo

Mi abuela era una apasionada de la música clásica. No se perdía ningún acto que visitaba nuestra provincia.

Hablar los domingos con ella era toda una lección sobre Wagner, el Carmina Burana o los "trompones" de Mahler.

Sé que le hubiera encantado participar en alguna TMD.

El sentido de la vida y la salud mental en jóvenes
->https://buff.ly/3SWOmIw
Debemos exigir aprendizajes de máximos; solidaridad entre personas; relaciones de calidad, amistades, compañía y compromiso social

Load More