Presentació d’Iris-AEBE

Aprofitem la Setmana Internacional de la Ciència per la Pau i el Desenvolupament per fer pública la nostra constitució com a associació i la voluntat de començar a caminar amb molta il·lusió i humilitat.

IRIS-AEBE és una associació independent de professorat, molt diversa, oberta a altres agents educatius que sorgeix d’un moviment de base des de les escoles del nostre territori, que desitja garantir el dret a la millor educació possible per a tots els xiquets i xiquetes sense distinció.

Tot aquest impuls té sentit si es basa en els fonaments ètics i solidaris que es promouen des de l’educació per l’excel·lència i de qualitat per a totes i per a tots els alumnes.

Totes les informacions, esdeveniments i notícies les teniu disponibles a aquesta pàgina web, a @irisAEBEfb.com/irisaebe.

Inauguració de la cloenda del seminari A Muscles de Gegants a ma de Marta Murciano, Regidora de Cultura d' Alaquàs en els espais del Castell del municipi. Gràcies!!! ✨
#jornadafinalTPDvlc24

Empezamos con la conferencia inicial de @SandraRPRP de la mano del aprendizaje dialógico recuperando “Compartiendo Palabras” y obras posteriores y su conexión y complementariedad con las aportaciones de la neurociencia tras el debate de unos de los libros de E.Kandel.

Al @Seminario_Valen sempre estan la il.lusió i les ganes “recorde acabar la TPD i tenir ganes de continuar dialogant i reflexionant com portar les evidències per millorar la Educació valenciana”@Martamuciano @SomAlaquas

Comença la Inauguració de l'última sessió de curs del @Seminari_Valen
amb @Martamuciano , Regidora Delegada Genèrica de l'àrea de Cultura, Patrimoni i Participació Ciutadana, en un lloc meravellós com és El castell @SomAlaquas

Load More