És un plaer comunicar-vos que encara està obert el termini per a enviar comunicacions i inscriure-vos al II Congrés de Ciència, Feminisme i Masculinitats (CICFEM), que se celebrarà els dies 28 i 29 de febrer de 2020 a la Universitat Politècnica de València. És un congrés dirigit a persones investigadores de totes les disciplines científiques, que pretén contribuir a la investigació actual en totes les ciències, per aportar evidències que contribuïsquen a la investigació, alhora que al feminisme i les noves masculinitats, per tal d’aconseguir més impacte social.
El congrés ofereix un espai de diàleg i investigació de les diferents disciplines científiques existents, vinculades a les línies de treball marcades pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides per a l’Estratègia 2030, des d’una perspectiva de gènere, igualtat i superació de la violència. Al congrés participaran especialistes en diversitat de camps científics amb la finalitat d’aprofundir i aportar evidències que tracten específicament sobre feminisme i masculinitats, però també sobre les aportacions que les dones estan fent per millorar la societat i que impulsen la presència de la dona al relat científic present i futur.
S’ha obert un segon termini d’enviament de comunicacions i propostes de simposi fins al 28 de gener, amb una extensió aproximada de 700 paraules.
A la web de CICFEM podeu accedir a tota la informació actualitzada: II Congreso de Ciencia, Feminismo y Masculinidades (CICFEM).
Procediment per a enviar comunicacions.
Línies d’investigació multidisciplinars, Estratègia 2030.
La inscripció estarà oberta fins al 20 de febrer. Hi ha un descompte en la tarifa fins al 28 de gener: inscripció
En este #25N, en el marco de la lucha contra la violencia de género, recordemos que nuestras universidades no están exentas. Es crucial abordar y poner fin a la violencia de género dentro de la comunidad académica para crear campus seguros y respetuosos para todas. 💜 #MeToo
Maravillosa iniciativa para adolescentes basada en la evidencia científica de impacto social. "25N: IV Tertulias feministas dialógicas intercentros"
Mi abuela era una apasionada de la música clásica. No se perdía ningún acto que visitaba nuestra provincia.
Hablar los domingos con ella era toda una lección sobre Wagner, el Carmina Burana o los "trompones" de Mahler.
Sé que le hubiera encantado participar en alguna TMD.
El sentido de la vida y la salud mental en jóvenes
->https://buff.ly/3SWOmIw
Debemos exigir aprendizajes de máximos; solidaridad entre personas; relaciones de calidad, amistades, compañía y compromiso social