Hui, el Grup de dones Sherezade: dialogant el feminisme ha iniciat, en colaboració amb el Grup Tagore d’homes en diàleg, una petició de change.org adreçada al Govern Autonòmic. Seria dels primers governs del món a incloure el concepte “assetjament sexual de segon ordre” a la seua legislació, ja que Catalunya va ser el primer fa poc de temps.
Des d’Iris AEBE ens sumem a la iniciativa, ja que el suport a les persones que defensen i es posicionen al costat de les víctimes és una condició indispensable per a la superació de la violència de gènere i de qualsevol tipus.
El nostre objectiu principal és promoure actuacions basades en evidències als centres educatius del nostre territori. Recentment ha sigut publicat un article sobre assetjament sexual de segon ordre, del científic número 1 del món al rànquing Google Scholar en violència de gènere, a la revista científica número 1 en la mateixa categoria, Violence Against Women.
Per a llegir la petició i, si vols, sumar el teu suport, toca este enllaç. Nosaltres ja ho hem fet. Perquè els xiquets i xiquetes mereixen un futur més lliure de violències. Gràcies!
Un gran banco de información y recursos para familias, alumnado y docentes que abogan por poner la empatía, la solidaridad y el bien común en el centro
Más de 70 personas compartiendo las evidencias científicas de impacto social en educ; el impacto de la creación de @IrisAEBE @GrupDones y @GrupTagoreHeD; las comisiones del curso pasado y, soñando mejorar la educación valenciana gracias a la ciencia y a la ilusión 🤩
@R_Flecha El artículo contribuye a visibilizar y abrir dialogo sobre qué es Pedagogía Crítica y que no lo es y no caer en confusiones de la Pedagogía que no ha dado mejoras, sino todo lo contrario, como las de este encuentro:
Quienes han citado como referentes de la pedagogía crítica a Boaventura de Sousa Santos y otros autores que nunca han mejorado los resultados en ninguna escuela perjudican muchísimo el nombre de la pedagogía crítica que tanto mejora la educación.