Presentació en societat

IRIS-AEBE celebrarà la seua presentació oficial en un acte molt especial. Aquesta associació, formada per docents, té com a objectiu garantir una educació basada en l'excel·lència, promovent el dret que tenen tots els xiquets i totes les xiquetes a accedir a les millors actuacions educatives basades en evidències científiques.

La nostra associació recolza a totes aquelles entitats, espais o iniciatives que pretenen millorar l'educació a través del rigor científic, tal i com ho fan els diferents centres educatius que són Comunitats d'Aprenentatge i els que implementen actuacions educatives d'èxit. També recolzem les iniciatives que, des de la ciència, es posicionen en contra de qualsevol vulneració dels drets humans, la violència de gènere, el racisme…

En aquest acte pretenem, també, unir a totes aquelles persones o col·lectius que compartisquen els nostres objectius, així com crear espais de diàleg on començar a caminar cap a la millor educació per als xiquets i xiquetes de la Comunitat Valenciana.

L'acte es realitzarà el divendres 23 de març, a les 18:30 hores, en el Centre Cultural La Nau de València. Si estàs interessat o interessada a assistir, accedeix al següent enllaç per a realitzar la inscripció. T'esperem!

Com aplegar?

Col·labora: